Náplň práce: odpovědnost za přípravu, správnost a úpravu receptur; spolupráce při vytváření nových technologických, pracovních a sanitačních postupů; účast u provozních zkoušek, dohlížení na výrobní proces; kontrola výrobku po celou dobu výroby, především z hlediska jakosti; provádění finální kontroly hotového výrobku; příprava a účast na senzorickém hodnocení běžné výroby; provádění nastavení a kontroly procesních parametrů, kontrola CCP; vedení předepsané dokumentace nutné k uvolnění výrobku; řešení a evidence vzniklých neshod ve výrobě a informování odpovědných pracovníků; pravidelné proškolování zaměstnanců v oblasti GHP, GMP, v oblasti Food Safety.
Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, příspěvek na dopravu, stravenky, dotované stravování, příspěvek do Cafeterie, příspěvek na penzijní pojištění, firemní výrobky za zvýhodněnou cenu, dary při životním a pracovním jubileu.
V případě zájmu o pozici nás kontaktujte e-mailem:
zaslat email, nebo tel.: 731 122 687.